HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Mihin Tähtiliikkeen loppukiri piisaa?

Nuorisovaalien perusteella Tähtiliike olisi saanut 3 paikkaa eduskunnasta nuorten äänillä ja moni Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas keikkui listojen puolivälissä joten tulosta voidaan pitää varsin hyvänä kun mietitään lähtökohdat mistä vaaleihin lähdettiin.

Tähtiliike suljettiin Galluppien, vaalipaneelien, puheenjohtajatenttien ja artikkeleiden ulkopuolelle lähes täydellisesti, mutta Tähtiliike on onnistunut kentällä vakuuttaamaan niin nuoren kuin varttuneemmatkin äänestäjät.

Vielä on viikko aikaa tuoda Tähtiliikkeen vaihtoehtoa esille valtapuolueita vastaan ja tehdä sellaista politiikkaa joka oikeasti muuttaa Suomea paremmaksi paikaksi asua niin kaupungissa kuin maaseudullakin.

Väyrysen tämän päiväisessä puheenjohtajien tentissä on mahdollisuus nostaa Tähtiliikkeen äänestysprosenttia vielä huikeasti ylöspäin kun vaan tietoa ja videota tentistä jaetaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

Gallupit näyttävät karua kieltä valtapuolueiden suosiosta ja media on ohjannut äänestyskäyttäytymistä tahallaan sellaiseen suuntaan, että vain ilmastosta on saanut puhua ja kaikki vääryydet maassamme on unohdettu.

Jos haluat tulevaisuudessakin syödä lihaa, kalaa, kanaa ja juoda maitoa, ajaa polttomoottoriajoneuvoilla, haluat että lapsiperheistä ja vanhuksista pidetään huoli, poistamme köyhyyttä ja teemme hallittua siirtolaisuus ja maahanmuuttopolitiikkaa niin äänestä Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokkaita.

Minulle äänen Vaasan vaalipiirissä voi antaa numerolla 98

- Henri Nieminen Tähtiliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Ilja Janitskin. Odotan mielenkiinnolla vaali-iltaa,hän voi saada äänivyöryn kuten Tony Halme aikoinaan. Täällä on tuskin ollenkaan kommentoitu hänestä. Terveiset muuten täältä Ylistaron puolelta :)

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen

Joo Terkkuja ylistaroon =) Mielenkiintoiset vaalit tulossa joka tapauksessa.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Selitykset vaali-iltaa varten lienevät jo valmiina: mm. Yle, etelän media ja maakuntienkin-eik va...?

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Selitykset vaali-iltaa varten lienevät jo valmiina: mm. Yle, etelän media ja maakuntienkin-eik va...?

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Erään tuttavan isä sanoi kerran: " Täytyy osata iloita niistä pienistä asioista kun isoja asioita niin harvoin osuu kohdalle." Iloitkaa nyt nuorten "vaaleista". Sunnuntaina 14. päivä on taas selitysten vuoro.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Putoava kappale ei tietyn ajan jälkeen enää juuri lisää vauhtia. En siten puhuisi loppukiristä, ellei blogisti sitten tarkoita ns kuolleen kissan pomppua.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ei kuollutta hevosta kannata potkia.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

#6, #7

Pasi M. ja Max J. kannattaa itse kokeilla, miten puolueen perustaminen onnistuu.

Vähättelyn ja ilkeilyn taustalta kuuluu kitkeryys, joka kertoo paljon kirjoittajiensa asenteista.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Asenteeni Neuvostoliittoa takaisin haaveilevia kohtaan on melko tyly. Pysähtyneisyyden ajan viimeiset dinosaurukset kaatuvat kyllä mutta kuolonkorina kuuluu kauas.

Itselläni on parempaakin tekemistä kuin perustaa Neuvostoliittoa haikailevia puolueita.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Katkeruus puolestaan huokuu jokaisen Seitsemän tähden soturien puheista. Pahansuopaa puhetta ja kaikkien muiden syyttelemistä päivästä.

Uhriutuminen on sekin näköjään taitolaji. Se on persujen ominta aluetta. Paavon porukalta yrityksestä on tullut vain ilkeämielistä osoittelua.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Korkeintaan Väyrynen pääsee eduskuntaan, jos tähtiliikkeen kannalta käy hyvin. Jos käy huonosti, niin edes Väyrystä ei valita Uudeltamaalta.

Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Väyrynen koetti eduskuntaan Uudeltamaalta keskustan ehdokkaana ja häntä ei valittu. Miksi pitäisi olettaa, että hän pärjäisi paremmin pienen liikkeen johtaja samalta alueelta kuin valtapuolueen kansanedustajaehdokkaana?

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_V%C3%A4yrynen#...

Käyttäjän RistoHuovinen kuva
Risto Huovinen

Miksi Pasi Majuri ja Max Jussila puhuvat täällä Naton kannatuksesta?

Tähtiliikkeen kannatus on pian suurempi, kuin Naton.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Tähtiliikkeen kannatus ei koskaan yllä Nato-kannatuksen tasolle. Puhumattakaan siitä, millainen kannatus on sillä, että osallistumme Naton yhteisiin sotaharjoituksiin ja järjestämme sellaisia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset