Mihin Tähtiliikkeen loppukiri piisaa?

Nuorisovaalien perusteella Tähtiliike olisi saanut 3 paikkaa eduskunnasta nuorten äänillä ja moni Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas keikkui listojen puolivälissä joten tulosta voidaan pitää varsin hyvänä kun mietitään lähtökohdat mistä vaaleihin lähdettiin.

Tähtiliike suljettiin Galluppien, vaalipaneelien, puheenjohtajatenttien ja artikkeleiden ulkopuolelle lähes täydellisesti, mutta Tähtiliike on onnistunut kentällä vakuuttaamaan niin nuoren kuin varttuneemmatkin äänestäjät.

Vielä on viikko aikaa tuoda Tähtiliikkeen vaihtoehtoa esille valtapuolueita vastaan ja tehdä sellaista politiikkaa joka oikeasti muuttaa Suomea paremmaksi paikaksi asua niin kaupungissa kuin maaseudullakin.

Väyrysen tämän päiväisessä puheenjohtajien tentissä on mahdollisuus nostaa Tähtiliikkeen äänestysprosenttia vielä huikeasti ylöspäin kun vaan tietoa ja videota tentistä jaetaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

Gallupit näyttävät karua kieltä valtapuolueiden suosiosta ja media on ohjannut äänestyskäyttäytymistä tahallaan sellaiseen suuntaan, että vain ilmastosta on saanut puhua ja kaikki vääryydet maassamme on unohdettu.

Jos haluat tulevaisuudessakin syödä lihaa, kalaa, kanaa ja juoda maitoa, ajaa polttomoottoriajoneuvoilla, haluat että lapsiperheistä ja vanhuksista pidetään huoli, poistamme köyhyyttä ja teemme hallittua siirtolaisuus ja maahanmuuttopolitiikkaa niin äänestä Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokkaita.

Minulle äänen Vaasan vaalipiirissä voi antaa numerolla 98

– Henri Nieminen Tähtiliike

HenriNieminen
Seitsemän tähden liike Lapua

Hei, olen 32- vuotias syntyperäinen Lapualainen ja maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäni.
Työskentelen internetmainonnan sekä myynnin edistämisen parissa joten on luonnollista, että tuen yrittäjyyttä ja mietin ratkaisuja yritysten hyvinvointiin ja henkilöstön palkkaukseen.
7- vuotiaan lapsen isänä päivähoito ja koulutus on minulle erittäin tärkeitä. Toisen asteen koulutus on tehtävä maksuttomaksi niin saamme enemmän koulutettua työvoimaa suomeen ja parannamme automaattisesti työllisyysastetta.
www.henrinieminen.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu