HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Punavihreä Vasemmisto hallitus olisi Suomen tuho

Olen seurannut puolueiden kannatus galluppeja pelon sekaisin tuntein kun SDP ja Vihreät ovat selkeitä suosikkeja pääministeripuolueiksi ja mitä luultavammin Vasemmistoliitto olisi näille kaikkein mieluisin hallituskumppani.

Median aivopesu on sinällään onnistunut, että Suomen sisäinen turvallisuus on saatu unohdettua ja sellaiset puolueet jotka ajattelevat Suomalaisten hyvinvointia ja valtion julkista taloutta on saatu vaimennettua erittäin tyylikkäästi JULISTAMALLA ilmastohysteriaa.

Mikäli SDP, Vihreät ja Vasemmistoliitto muodostaisi hallituksen niin sillä on todella järkyttäviä seurauksia Suomalaisten hyvinvoinnin kannalta ja julkinen talous rappeutuu ja velka nousee ennätyslukemiin!

Mitä tapahtuu jos tämä trio ottaa vallan seuraavaksi hallituskaudeksi?

Rajat avattaisiin koko maailmalle, polttomoottoriautot kiellettäisiin, maito,-sokeri,-rasva ja lihavero säädettäisiin ja julkinen talous pilattaisiin mm. maahanmuuttajien tukien korottamisella ja metsähakkuut kiellettäisiin tai tiputettaisiin minimiin mikä rappeuttaa metsätalouden ja kilpailukyvyn ja tuo automaattisesti lisää työttömiä irtisanomisien kautta.

Valtion budjettivajeeseen yritettäisiin reagoida tuomalla halpatyövoimaa EU ja ETA alueiden ulkopuolella ja yritysten verot nostettaisiin pilviin mikä vaikeuttaa osaavan kotimaisen työvoiman palkkaamista.

Ainoastaan Tähtiliikkeen tasa-arvoinen politiikka jossa huomioidaan jokainen Suomalainen on oikea suunta rakentaa Suomesta velaton hyvinvointiyhteiskunta, missä varat jaetaan tasaisesti hyvinvointiin, lisäämme panostuksia koulutukseen ja nostamme työllisyyttä sen sijaan, että kuritamme yrityksiä ja työntekijöitä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Onneksi lie tuo SDP, vihreät ja Vasemmisto samassa hallituksessa ei toteutune koska en usko että mikään muu puolue uskaltaisi noin holtittoman porukan kyytiin lähteä.
Ei Kokoomus tai Keskusta lähde tuon porukan mukaan joiden lahjalista lie jotain 5mrd vaalilupauksia.
Ja Ps on noille kolmelle lie mahdoton.
Mutta kaksi noista lie vaalituloksen selvittyä voi olla samassa hallituksessa joka jo riittävän pelottavaa..

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Täytyy Henriä ja Aria "lohduttaa", että joko kokoomuksen, tai keskustan vähemmistöllä vahvistettua punavihreänsinistä, tai punavihreänmultaista hallitusta pukkaa!
- Joko kokoomus tai keskusta sitten Halla-ahon rinnalla sanailee ja välihuutelee hallituksen suuntaan oppositiosta! -Orpolta ja Benkulta välihuudot irtoaakin, mutta saa nähdä miten Sipilältä ja Halla-aholta, jos keskusta oppositioon ajautuu...?

Vaalit ovat "katastrofi" ainoastaan KD:tä pienemmille puolueille-ja liikkeille!

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Se on aina vakuuttavaa kun käyttää iskusanoja kuten "ilmastohysteria". Se on vähän sama kuin puhuisi "evolutionismista". Tärkeää että tälläisiä viestitään.

PS.

Voitte tukea minua siitä jalosta päätöksestä että en ole asettautunut ehdolle poliittiseen valtaan. Vastaavaa jaloutta toivoisin olevan enemmänkin. Mutta mitäpä muuta ihminen voi kuin näyttää omalla esimerkillään mallia ja toivoa että mahdollisimman moni vapaasta tahdostaan haluaa sitä seurata...

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen

Kyllä mä oon ehdolla poliittiseen virkaan!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Mikä poliittinen virka on haettavana ja täytettävänä?

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen Vastaus kommenttiin #4

No kansanedustajaehdokkaana tällä hetkellä Vaasan vaalipiirissä numerolla 98!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #5

Milloin kansanedustaja on viraksi muutettu?

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Tätä asiaa ei käy kiistäminen. Vahvistanee kuitenkin argumenttiani. Onhan kuitenkin niin että ääni teille on ääni Väyryselle?

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen Vastaus kommenttiin #6

No ei nyt ihan niinkään kun ollaan eri vaalipiireissä :D Toivotaan et saadaan 1-2 läpi joka vaalipiiristä!

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #7

Kokoomuksellakin oli aikoinaan "Toivo-ja Korvakampanjat..."

- Nykyään on mm. "Paavo-ja mukikampanjat"

...Tovossa on hyvä elää sanoi päätäikin!

Käyttäjän TapioVrjl kuva
Tapio Värjölä

Turha pelotella ihmisiä. Ei metsänhakkuita eikä polttomoottoriautoja olla kieltämässä. Eikä maahanmuuttajien tukia olla korottamassa. Ei erityisiä uusia ruokaveroja ole tulossa. Rajojakaan ei aiota avata koko maailmalle.

Et ole näköjään seurannut vaalitenttejä.

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Henri, jospa poistaisit rahankerjuublogisi ihan oma-aloitteisesti. Tämänkaltainen kirjoittelu ei kuulu tänne.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Äänestäkäämme siis punavihreää oikeistoa.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Portugalin tie olkoon Suomenkin tie.

Käyttäjän ArtturiHard kuva
Artturi Hård

Ei se tuho ole. Suomi kestää hyvin yhden nelivuotis -katastrofin, minkä jälkeen järkevät poliitikot ohjaavat Suomen taas raiteilleen. Ja kuten olen ennenkin kirjoittanut, niin hyvä puoli tuossa on se, että vihreät ja vassemmistoliitto tulevat neljän vuoden kuluttua menettämään kannatustaan huomattavasti.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

On kovin erikoista väittää vasemmistopuolueiden lisäävän valtionvelkaa kun totuus on aivan toista. Vuosina 1987-17 Kokoomuksen johdolla porvaripuolueet velkaanuttivat Suomea aivan ylivoimaisesti, SDP:n ja Vasemmistoliiton osuus velkaantumisessa oli minimaalista, yhteensä nämä puolueet velkaannuttivat alle puolet Kokoomuksen valtion velkaannutaamisesta.

Vesa Eriksson

Suomen valtion velka oli toukokuussa 2014 92 mrd €, nyt summa on yli 105 miljardia SOS-hallituksen verohelpotusten ansiosta.
http://www.velkakello.fi/

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

"Mikäli SDP, Vihreät ja Vasemmistoliitto muodostaisi hallituksen niin sillä on todella järkyttäviä seurauksia Suomalaisten hyvinvoinnin kannalta ja julkinen talous rappeutuu ja velka nousee ennätyslukemiin!"

Onko sinulla jotain näyttöä tällaisen väitteeen tueksi vai vedätkö fiilispohjalta?

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Saa nähdä kylvääkö Kokoomuksen ja SDP yhteissopu meille seuraavissal vaaleissa sinipunahallituksen vai kestääkö puolieiden yhteistyö Sote -uudistusta (Sote 3.0) pidemmälle. Mutta vielä vähemmän tolkkua on tässä blogissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset