HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Annetaa Sipilälle pysti Hyvinvointivaltio rikko itsemurha ennätyksii!

Rikkaat vaan rikastuu, kun köyhät on ruokajonossa, on viiden euron lottovoitto syntyy Suomessa, Yksinhuoltaja metros menos töistä kotiin, Kun lapsi tekee ulosottokirjeestä Lennokin

Ollaa netis yhes, todellisuudes yksin, vähä vastauksii, paljon kysymyksii, annetaa Sipilälle pysti Hyvinvointivaltio rikko itsemurha ennätyksii, mä kannan haudallesi lyhtyy ja kannan maailmaa hartioilla niin kauan ku pystyn.

Kuka tarjoilee sun viimest ateriaa, ku ympäril on käärmeit ja kaikennäköst matelijaa, rahal voi ostaa materiaa, rahaa ei voi rakastaa, ku raha on vaa paperia.

Mut se tunne eriksee, se painaa sua vaa alas, älä anna ikin periks,t ää on se viimenen päivä ennen huomista. Jos et pysty nousee tuolista Lopeta se, älä jatka juomista, Sä et löydä vastauksii tuopista.

Rikkaat vaan rikastuu, kun köyhät on ruokajonossa, on viiden euron lottovoitto syntyy Suomessa.

Yksinhuoltaja metros menos töistä kotiin Kun lapsi tekee ulosottokirjeestä Lennokin, Lennokin, Lennokin.

Laskut maksamatta sul on tyhjä koko kassa. Mikään ei oo hyvi, ei sellast ole olemassa. Ja kaduil oli jotain mistä muka oppi. Se on kruuna tai klaava niinku tuplapotti. Et selvisinkö pois vai oisinko jääny kii, Ku katon taaksepäi nään mihin me tääl päädyttii.

Pitää mennä kauas et voi nähdä lähelle, oon juossu vuosii, nyt mä opettelen kävelee. Mul on paha olla, miten paha olla sul on? Toiset hukkuu järveen, ku toiset hukkuu pulloon.

Sä palat duuniis, ku teet joka viikko samaa. Itket iltasin ku lapset ei saa joka viikko viikkorahaa. Heräät enne hesarii, tuulee läpi ikkunasta. Pistät siihe jesarii, kaikki on vaa vittu paskaa. Mä tunnen et oon tippumassa Oon ollu väsyny ja mä tuun takas sitku jaksan.

Rikkaat vaan rikastuu, kun köyhät on ruokajonossa. On viiden euron lottovoitto syntyy Suomessa. Yksinhuoltaja metros menos töistä kotiin, kun lapsi tekee ulosottokirjeestä Lennokin, Lennokin, Lennokin.

Kun lapsi tekee ulosottokirjeestä Lennokin, Lennokin, Lennokin.

Näin laulaa Mikael Gabriel Vesa-Matti Loirin kanssa uudella Lennokki laululla!

Herääkin kysymys, että onko Suomi oikeasti maailman onnellisin maa ja samalla myös maailman rasistisin maa? Mikä pysti seuraavaksi ostetaan?

Mikael Gabrielin laulu kertoo karua kuvaa siitä mitä porvareiden ulkopuolella elävät Suomalaiset oikeasti kohtaavat päivittäin elämässä ja se on kaukana maailman onnellisimmasta kansasta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Pekka Pylkkönen

Jaha. MG on kuin vasurit. Tekee rahaa persaukisten pahalla ololla ja saa nämä näkemään ongelmat siellä missä ne eivät ole.

Ongelmien syy kun löytyy YLEENSÄ peilistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset