HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Paa­vo Väy­ry­sen ää­ni­po­tin uus­ja­ko maakunnissa!

Tähtiliikkeen perustaja ja puheenjohtaja Paavo Väyrysen suosio presidentinvaaleissa oli loistava 185 305 äänellä ja 6.2% kannatuksella. 

Väyrynen on toiminut ministerinä, kansanedustajana, Euroopan parlamentin jäsenenä, kunnan- ja kaupunginvaltuutettuna sekä puolueen puheenjohtajana ja ura on kestänyt jo yli viisi vuosikymmentä. Puhumme siis maamme kokeneimmasta politiikosta jolla on eniten kokemusta istuvista kansanedustajista sekä ministereistä.

Väyrysellä on selkeä suunta mihin Suomea tulisi viedä ja Tähtiliikkeellä on selkeä puolueohjelma joka jokaisen Suomalaisen on helppo samaistua.

Valtamedia yrittää pitää Tähtiliikkeen pimennossa mediassa ja ainoat artikkelit mitkä koskevat Tähtiliikettä on lähinnä sellaisia, että Tähtiliike arvostellaan pienpuolueeksi jolla ei ole pienentäkään mahdollisuutta saada ainoatakaan kansanedustajaehdokasta läpi kevään vaaleissa.

Asiaa voidaan kumminkin katsoa myös toiselta kantilta. Tähtiliikkeellä on 175 kansanedustajaehdokasta vuoden 2019 vaaleissa.

Tähtiliikkeellä on siis kahdeksanneksi suurin ehdokaslista sekä sellainen puolueohjelma joka on vertaansa vailla.

Useat mediat veikkaavatkin, että Väyrysen 185 305 saamat äänet menisivät Keskustalle, koska Väyrynen on toiminut pitkään Keskustan kansanedustajana. Uskon kumminkin, että suurin osa tästä valtavasta Väyrysen kannatusjoukosta äänestää itselleen sopivinta kansanedustajaehdokasta juuri Tähtiliikkeen listalta ja kun näin käy niin Tähtiliike saisi jo pelkästään näillä äänillä yhden ehdokkaan läpi jokaisesta vaalipiiristä. Lisäksi kun lasketaan ehdokkaiden omat tukijoukot ja työ kentällä päälle niin Tähtiliikkeellä on mahdollisuus tulla tähdenlennon lailla mukaan politiikkaan rakentamaan tervettä Suomea.

Väyrynen kiertää myös itse yli 200 tapahtumassa kevään aikana, joten täytyy itsekkin nostaa hattua päästä, että aikamme kokenein 71-vuotias konkaripoliitikko jaksaa nähdä tämän vaivan oman kampanjansa lisäksi.

Toivon että artikkeli saisi runsaasti jakoja niin saamme Tähtiliikkeen upeaa sanomaa levitettyä joka kolkkaan valtamediasta huolimatta!

Voit lukea tästä Tähtiliikkeen Ohjelman ja katsoa sinulle sopivimman ehdokkaan Tähtiehdokkaista.

Mukavaa kevättä kaikille ja tavataan tapahtumissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ei se niin mene. Jokainen ehdokas pitää myydä itseään ja vakuuttaa äänestäjiä sekä ohjelma pitää olla selkeä eikä mene niin, että ollaan yhden entisen konkarin ajatuksien kanssa, tätä kutsutaan ryhmäkuriksi.

Väyryseltä olisi syytä kysyä, että miksi halusi vain eduskuntapuolueiden vaalitentteihin eikä suostunut pienpuolueiden tentteihin, vaikka sellaista tarjottiin?

Onko pienpuolueet jotenkin turhake? Turhakkeet olivat aikoinaan Vihreät sekä PS?

Ne turhakkeet hädin tuskin pääsivät yli 1% äänikynnyksen yli ennen kuin sementoitiin istuvien valta siellä eduskunnassa estämällä uusien puolueiden ilmestymisen. Sillä toimenpiteellä varmistettiin, että Suomessa ei politiikka muutu koskaan.

Kun kieltäytyy menemästä pienpuolueiden tentteihin, niin syyttäköön itseään. Jostain pohjasta kaikkien on aloitettava ylöspäin nousemisen.

Ei esimerkkikuvana taloa voida rakentaa ilman perustaa jostain keskeltä alkaen. Perusta on se puolueen tärkein asia.

Toisaalta minusta se on demokratian irvikuva, että Siniset on päästetty sinne huutelemaan menneisyyttä ja sellainen puolue ansaitsee kuolla siihen paikkaan ja historia tulee muistamaan kauheana virheenä.

Olihan James Hirvisaari aikaisemmin loikannut Muutos 2011-puolueeseen ja kiljunut eduskunnassa, ei häntä silti valittu eikä oltu haastateltu eduskuntapuolueohjelmissa. Sama asia koskee teitäkin kaikkia. Olisitte voineet tarttua pienpuolueiden tentteihin?

https://fi.wikipedia.org/wiki/James_Hirvisaari

EDIT: Ai niin, itseään suosittelemalla osoittaa sen, että on narsisti.

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen

Tottakai jokainen tekee oman kampanjan ja vakuuttaa äänestäjänsä. Mutta kyllä Väyrynen verää porukkaa tapahtumiin ja sillä on iso suosio sekä arvostan sitä että hän jaksaa kiertää!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset