HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Sipilän sanoin: Nyt tarvittaisiin leveämmät hartiat!

Tämä on itselle ensimmäinen kerta kun olen ehdokkaana eduskuntavaaleissa ja pelin kylmyys tulee heti alkumetreilä jo selväksi. 

Näkyvyyttä ei saa puheenjohtajatenteissä eikä vaalipaneeleissa koko puolue, koska edustamme erilaista linjaa jossa Suomalaisten hyvinvointi on asetettu etusijalle.

Tähtiliike puolueena on ainoa eduskuntapuolue joka suljettiin ulos Ylen Puheenjohtaja paneelista ja IS ei antanut meille ständiä eikä ainuttakaan puheenvuoroa sanomatalon vaalimessuilla.

Tottakai kun mietitään miten politiikkaa tehdään nykyään niin on fakta, että kaikki Suomen omaisuus yritetään myydä ulkomaille, terveyspalvelut, koko Soten piiri, Pohjavedet ja metsät myydään veroparatiiseihin, että Suomalainen voi mahdollisimman huonosti omassa kotimaassaan ja päättäjät pelaavat sidosryhmiensä pussiin ja turvaavat EU-virat ja Audin takapenkin itselleen.

Kansalaisilla on huoli omasta hyvinvoinnista ja tulevaisuudesta, mutta miksi nämä äänestäjät äänestävät itseään ja oikeuksiaan vastaan?

Tämä on oikeasti kysymys mitä mietin joka ilta enkä ole keksinyt tähän vielä ainoatakaan järkevää vastausta.

Suuret puolueet kannattavat metropolitiikkaa jossa kaikki asuminen, työpaikat, terveydenhuolto yms. siirretään pääkaupunkiseudulle ja suuriin kasvukeskuksiin!

On täysi fakta, että kasvukeskusten vastaanottokyky ei ole niin suuri että joka maakuntaan tehdään yksi iso paikkakunta ja kaikki elämä sen ympäriltä tuhotaan täysin.

Vihreät, SDP, yms ajattelevat että ruoka tulee kaupasta, sähkö töpselistä ja raha seinästä mikä on äärimmäisen vakava ja haitallinen ajattelutapa!

Tähtiliike toimii Santeri Alkion kuuluisan sanonnan mukaan: " Alä unohda köyhän asiaa "

Me Tähtiliikkeessä teemme vaalikampanjaa suuria puolueita vastaan joiden pääteemana on Suomen omaisuuden myyminen ja kansalaisen pahoinvointi sekä kurjistaminen.

Muut puolueet saavaat miljoonien puoluetuet, Ay-järjestöjen ja muiden liitottojen järkyttävän rahallisen tuen ja me teemme kampanjamme omalla rahalla.

Vaikkakin 99.9% kansalaisita kirjoittaa samat arvot mitkä minä niin me emme näy mediassa emmekä lehdissä yms. koska raha on rajallista jokaiselle ehdokkaalle joka toimii ilman puoluetukea ja järjestöjen avustusta!

Pyydänkin jokaista lukijaa äänestämään tätä käsittämätöntä puoluevaltaa vastaan ja jos on mitenkään mahdollista niin lahjoita euro vaalikampanjaani tätä koneistoa vastaaan!

 

Tähtiliikkeen yhteiset vaaliteemat:

 • Suomen itsenäisyyden puolustaminen vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä.
 • Suomen puolueettomuuden puolustaminen vastustamalla sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi.
 • Hallittu maahanmuutto- ja siirtolaisuuspolitiikka.
 • Köyhyyden poistaminen ja tasa-arvon toteuttaminen.
 • Maaseudun ja maakuntien elinvoiman ja suurkaupunkien asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa.
 • Tähtiliikkeellä on kolme ohjelmaa: Ulko-, turvallisuus- ja Eurooppa-poliittinen ohjelma, maahanmuuttopoliittinen ohjelma ja aluepoliittinen ohjelma.

Sosiaaliturvaan esityksiä

 • Takuueläkettä korotettava ja perusturvaa parannettava ja yhtenäistettävä.
 • Työttömien aktivointiin liittyvästä työttömyysturvan leikkurista on luovuttava.
 • Lapsilisiä korotettava.
 • Kotihoidontukea on maksettava kolmeen vuoteen asti ja sen tasoa korotettava.
 • Toisen asteen oppimateriaaleista maksuttomia.
 • Ylivelkaantuneet vapautettava taakastaan.
 • Asumistuen kustannukset jaetaan niin, että puolet kuntien ja kaupunkien maksettaviksi. Hillitsisi asumiskustannusten nousua. Tästä tulisi valtiontalouteen miljardin säästöt.

Tähtiliikeen kärkiteemana on Terve Suomi.

 

Tekstiviestilahjoitus:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 HENRI numeroon 16588 
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 HENRI numeroon 16588 
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 HENRI numeroon 16588 
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 HENRI numeroon 16588 
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 HENRI numeroon 16588 
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 HENRI numeroon 16588

Saaja: Henri Niemisen Valitsijayhdistys
Tilinumero: FI2211403500378875

( Summa 1-6000€ ) Yli 1500€ lahjoitusten tekijöiden nimet julkaistaan.

 

Yhdessä voimme rakentaa paremman huomisen, mutta ilman rahallista tukea taistelumme jää pieneksi vaikka teemme kentällä kaiken ja tuhansia vaalitilaisuuksia. Jokainen edes 1 euron lahjoitus vie meitä eteenpäin kohti tasa-arvoista ja hyvinvoivaa Suomea, koska me seisomma kansalaisten takana joka ikinen päivä ja kaikki ehdokkaamme tekevät juuri sinun hyvinvoinnin ja tulevaisuuden eteen töitä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset