HenriNieminen Maalaisjärkeä politiikkaan

Nyt kotoutetaan rikollisia hyvinvointivaltioon!

Nyt alkaa olla Suomen oikeuslaitokselta viimeisetkin järjen rippeen menneet. Lapsen raiskannut selvisi ehdollisella - oikeus: ”Vankeus haittaisi sosiaalista selviytymistä”

Tässä linkki alkuperäiseen uutiseen: IL

Oikeus siis katsoo, että kotouttaminen on tärkeämpää kuin rangaistuksen antaminen rikoksesta. Tämä on vain yksi rangaistus muiden joukossa joka tekee Suomen oikeuslaitoksesta täysin naurettavan.

Olemme lukeneet siitä kun huumepäissään ollut Arabi yrittää suistaa linja-auton tieltä niin vankeus vaihtuu sakkoihin, perusteluina paniikkihäiriökohtaus. Jos suomalainen olisi tehnyt vastaavan rikoksen olisi tuomio tullut vähintään liikenteen vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja taponyrityksestä ja hänet olisi tuomittu vankilaan.

Nyt netissä saalistanu raiskaaja selvisi ilman 3-vuoden vankeusrangaistusta sillä perusteella, että hän kotoutuu paremmin. Mikäli suomalainen olisi tehnyt rikoksen olisi hänet tuomittu väh. 3-vuodeksi vankeuteen.

Onko Suomella siis pulaa raiskaajista joita pitää kotouttaa kaduille? Mitä täällä nyt oikein tapahtuu?

Kaikista tämän ja viimevuoden tulleista oikeuden päätöksistä siis nähdään, että Suomen laki on täysin eri suomalaiselle ja maahanmuuttajataustaiselle. Suomalaiset tuomitaan ja maahanmuuttajat jätetään tuomitsematta ja jos tuomitaan niin tuomioita alennetaan täysin älyttömin perustein.

Oikeuslaitoksemme on täysin sekaisin eikä sen toiminnassa ole mitään järkeä.

Milloin Suomi alkaa kotouttamaan suomalaisia ja pitämään heidän turvallisuudestaan ja oikeuksistaan huolta? Selviääkö uhrit ikinä kokemuksistaan ja kotoutuvatko he yhteiskuntaan kokemiensa vääryyksien vuoksi? Nyt oikeesti valot päälle ja järki käteen!

Käyn aihetta enemmän läpi tänään 18.3.2019 Livelähetyksessä Klo 21.00 Facebook-sivuillani.

Tykkää Facebook-sivustani tästä ja osallistu illan lähetykseen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

No ei voi kuule muut kuin kauhistella....Asiasta kirjootat.

Käyttäjän HenriNieminen kuva
Henri Nieminen

Eniten täs mua sapettaa se,että nää tuomiot ei oo missään linjassa siihen minkälaisia tuomioita kantasuomalaiset saa vastaavista rikoksista. Ei turvapaikkaprosessi ja kotoutuminen voi olla mikään keventävä tekijä tuomiota annettaessa.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen

Demla on näköjään levittäytynyt oikeuslaitokseemme pahemmin kuin kuvittelin.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Eniten minua mietityttää se että tässä annetaan selkeä signaali tulijoille että voi tehdä mitä tahnsa ilman rangaistusta. Nämä tulijat tulevat maista joissa rangaistukset ovat rangaistuksia. Näille meidän rangaistuksille ei voi edes nauraa kun kyse on vakavasta asiasta.
Toinen asia joka mietityttää on se että uhrin elämä on loppuelämän pilalla. Hän tulee aina kärsimään tällaisen teon uhriksi joutumisesta. Vai eikö asia olekaan näin?
Rikoksen rangaistuksenhan pitäisi aina olla jossain suhteessa siihen mitä uhrille on aiheutettu.
Nyt olemme tilanteessa jossa rangaistuksen määrittelyssä käytetään mittarina sitä kuinka suurta haittaa rangaistuksesta on rikoksen tekijälle.
Ja tämä tuntuu koskevan koko väestöä.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Joo ei nämä meidän rangaistukset tosiaan millään tavalla pelota näitä muslimeita ym. mamuja. Tukholmassa asuessani tuli aika lailla oltua muslimien kanssa tekemisissä, ja mieleen jäi kerran kun eräs heistä sanoi minulle, että Ruotsin poliisi, rangaistukset ja vankila ei heitä pelota lainkaan. Sillä poliisi ei hakkaa, rangaistukset ovat lieviä ja vankilat kuin hotelleja.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Suomesta ollaan tekemässä Pohjolan Thaimaa. Tervetuloa kaikki pedot tänne vaan. Täällä saa, jos saa, ehtoollista rikoksesta ja hyvässä lykyssä jopa kipurahat päälle,päähän paijaamisesta puhumattakaan. Meillä on tunnetusti kauniit naiset ja tytöt, kyllä heitä kelpaa saalistaa noilla eväillä.
Yksi ero meillä ja Thaimaalla on. Siellä annetaan nykyisin pedofiileille kunnolliset rangaistukset ja sieltä voi lain koura iskeä, vaikka henkilö olisi jo kerennyt livahtaa omaan maahansakin.
Niin, että tervetuloa Pohjolan Thaimaahan, joka sijaitsee Hölmölandiassa.Täällä ei tarvitse pelätä edes poliisia he kun ovat maailman kilteimpiä.
Nyt olisi aika tehdä loppu tälle turhaakin turhemmalle oikeuslaitokselle, ainakin vaihtaa poppoo siellä huhtikuun jälkeen. Ihmetellä täytyy, jos ko henkilö, joka tuonkin tuomion antoi, kehtaa katsella tuttujaan silmiin.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

KKO lähtee ratkaisuissaan siitä, että mitä lähempänä kahta vuotta ollaan (nyt siis tuomittiin tasan kaksi), sitä painavammat syyt ehdollisen rangaistuksen tuomitsemisen pitää olla. "Sosiaalinen selviytyminen" ei KKO:n mukaan ole sellainen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset