Nyt kotoutetaan rikollisia hyvinvointivaltioon!

Nyt alkaa olla Suomen oikeuslaitokselta viimeisetkin järjen rippeen menneet. Lapsen raiskannut selvisi ehdollisella – oikeus: ”Vankeus haittaisi sosiaalista selviytymistä”

Tässä linkki alkuperäiseen uutiseen: IL

Oikeus siis katsoo, että kotouttaminen on tärkeämpää kuin rangaistuksen antaminen rikoksesta. Tämä on vain yksi rangaistus muiden joukossa joka tekee Suomen oikeuslaitoksesta täysin naurettavan.

Olemme lukeneet siitä kun huumepäissään ollut Arabi yrittää suistaa linja-auton tieltä niin vankeus vaihtuu sakkoihin, perusteluina paniikkihäiriökohtaus. Jos suomalainen olisi tehnyt vastaavan rikoksen olisi tuomio tullut vähintään liikenteen vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja taponyrityksestä ja hänet olisi tuomittu vankilaan.

Nyt netissä saalistanu raiskaaja selvisi ilman 3-vuoden vankeusrangaistusta sillä perusteella, että hän kotoutuu paremmin. Mikäli suomalainen olisi tehnyt rikoksen olisi hänet tuomittu väh. 3-vuodeksi vankeuteen.

Onko Suomella siis pulaa raiskaajista joita pitää kotouttaa kaduille? Mitä täällä nyt oikein tapahtuu?

Kaikista tämän ja viimevuoden tulleista oikeuden päätöksistä siis nähdään, että Suomen laki on täysin eri suomalaiselle ja maahanmuuttajataustaiselle. Suomalaiset tuomitaan ja maahanmuuttajat jätetään tuomitsematta ja jos tuomitaan niin tuomioita alennetaan täysin älyttömin perustein.

Oikeuslaitoksemme on täysin sekaisin eikä sen toiminnassa ole mitään järkeä.

Milloin Suomi alkaa kotouttamaan suomalaisia ja pitämään heidän turvallisuudestaan ja oikeuksistaan huolta? Selviääkö uhrit ikinä kokemuksistaan ja kotoutuvatko he yhteiskuntaan kokemiensa vääryyksien vuoksi? Nyt oikeesti valot päälle ja järki käteen!

Käyn aihetta enemmän läpi tänään 18.3.2019 Livelähetyksessä Klo 21.00 Facebook-sivuillani.

Tykkää Facebook-sivustani tästä ja osallistu illan lähetykseen!

HenriNieminen
Seitsemän tähden liike Lapua

Hei, olen 32- vuotias syntyperäinen Lapualainen ja maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäni.
Työskentelen internetmainonnan sekä myynnin edistämisen parissa joten on luonnollista, että tuen yrittäjyyttä ja mietin ratkaisuja yritysten hyvinvointiin ja henkilöstön palkkaukseen.
7- vuotiaan lapsen isänä päivähoito ja koulutus on minulle erittäin tärkeitä. Toisen asteen koulutus on tehtävä maksuttomaksi niin saamme enemmän koulutettua työvoimaa suomeen ja parannamme automaattisesti työllisyysastetta.
www.henrinieminen.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu